akCity logo

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Hvala što ste posetili našu internet stranicu. Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

Akcity Construction Company d.o.o.  može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. 
Hvala Vam na razumevanju.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Akcity Construction Company d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni akCityKeramika (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno
najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Dostava robe i eventualna ograničenja

Potrošač robu koju kupuje putem internet sajta www.akcitykeramika.com može platiti istaknutim platim karticama u trenutku kupovine na sajtu ili preko računa.

Artikli kojih nema na stanju dostupni su kao roba na zahtev. Rok dostave takvih artikala je 30-60 dana.

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. U zavisnosti od vrste i količine robe na porudžbini, isporuku vršimo na dva načina: kurirska služba BEX i AKCITY dostavna vozila. Lično preuzimanje poručene robe, moguće je i u našem salonu na adresi Višnjička 49, Palilula, 11000 Beograd, Srbija.
Kurirska služba BEX

Isporuka kurirskom službom za porudžbine vrednosti preko 20.000 RSD je besplatna. Kurirskom dostavom nije moguća isporuka kabaste i lomljive robe (pločice, kabaste sanitarije, tuš kabine i artikli podložni oštećenju). Cena isporuke zavisi od težine paketa. Za porudžbine ispod 20.000,00 RSD isporuka se naplaćuje po cenovniku kurirske službe: https://bex.rs/doc/Bex%20Cenovnik%20jun%202020.pdf

Isporuka se vrši radnim danima. Pravilnikom kurirske službe, otvaranje paketa pred kurirom pre preuzimanja nije omogućeno.
Rok za žalbe na oštećenja nastala u transportu robe su 24h od trenutka prijema.
AKCITY isporuka
Ukoliko poručene proizvode nije moguće isporučiti kuriskom dostavom, rok i cena isporuke Akcity vozilom organizuje se nakon poručivanja robe. U slučaju Akcity isporuke, kupac je dužan da obezbedi istovar i preuzimanje robe. Akcity isporuka podrazumeva dovoženje robe do ulaza na adresu, odnosno do najbližeg mesta do kog je moguće stići dostavnim vozilom.

Isporuka Akcity vozilima na terirotiji Beograda, za porudžbine vrednosti preko 20.000 RSD je besplatna. Cena isporuke se obračunava 40 RSD /1km, računato od centra sledećih gradova:
Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Kruševac, Kraljevo, Novi Pazar, Smederevo, Užice, Valjevo, Šabac.

Ukoliko Vaša porudžbina sadrži specifičnu robu, odnosno zahteve isporuke, nakon poručivanja kontaktiraće vas webshop asistent, kako bi dogovorili uslove i način preuzimanja robe.
Prilikom kreiranja porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.
Akcity Construction Company d.o.o. garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke. Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje
kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. Kupac gubi pravo na garanciju ako se kvar izazove nepridržavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na proizvodu vršene bilo kakve popravke od strane neovlašćenih lica.
Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost prodavca i kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Akcity Construction Company d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Upotreba internet sajta

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili u kompaniji Akcity Construction Company d.o.o. povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke. Akcity Construction Company d.o.o. će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim. Akcity Construction Company d.o.o. nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Reklamacije

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira/vozača proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima bilo kakvih vidljivih oštećenja paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo da nas pozovete telefonom na broj 011 2991 335; 069 1657 069 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime,telefon) na adresu web@akcitykeramika.com i navedete razlog zbog kojeg ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem toku reklamacije.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja pakovanja ustanovili da isporučena roba oštećena, nesaobrazna naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovete na broj 011 2991 335; ; 069 1657 069 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu webprodaja@akcitykeramika.com i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije odgovorćemo kupcu na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.
Reklamacije na oštećenje u transportu

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.

Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira/vozača proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima bilo kakvih vidljivih oštećenja paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo da nas pozovete telefonom na broj 011 2991 335; 069 1657 069 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu web@akcitykeramika.com i navedete razlog zbog kojeg ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem toku reklamacije.
Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja pakovanja ustanovili da isporučena roba oštećena, nesaobrazna naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovete na broj 011 2991 335; ; 069 1657 069 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu webprodaja@akcitykeramika.com i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije odgovorćemo kupcu na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.
Zamena proizvoda

Proizvod se u zakonskom roku može zameniti za drugi, pod uslovom da nije oštećen i korišćen, a troškove vraćanja snosi kupac. Kupac može i ne mora da navede razloge zamene. Zamena se mora izvršiti u zakonskom roku od 15 dana od dana prijema pošiljke. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo za ispravan, a sve troškove snosi Akcity Construction Company d.o.o. Garancija ne važi u slučaju oštećenja nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

U slučaju zamene proizvoda za drugu veličinu, prodavac je u obavezi da izvrši zamenu ukoliko taj proizvod postoji na stanju. Ukoliko kupljeni proizvod  za koji se traži zamena ne postoji na stanju, prodavac je dužan da proizvod zameni za drugi po želji kupca, uz eventualnu doplatu ili vraćanje razlike u ceni. Za slučaj nepostojanja mogućnosti zamene prodavac je dužan da kupcu vrati novac, a troškove vraćanja snosi kupac.

Ukoliko je kupac poručio proizvod koji nije na stanju zamena nije moguća. Za uvažene reklamacije, Akcity Construction Company d.o.o. snosi sve troškove transporta.

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Podaci o nama

akCity Keramika
Višnjička 49, 11000 Beograd, Srbija
Telefon: +381 11 2991 335
PIB: 111182357

Matični broj: 21437956
Šifra delatnosti: 4120
Kontakt: info@akcitykeramika.com

Web: www.akcitykeramika.com
map-markercrossmenuchevron-up